MEBO

Techniek

06-14962026

Binnen 24 uur een prijs opgave. In geval van storing bel ons direct.

Voor al uw cv en verwarmingstechniek

Nieuwe CV ketel

Is uw verwarmingsketel aan vervanging toe en wilt u een nieuwe CV-ketel kopen? Vraag bij ons vrijblijvend een offerte aan voor CV-ketelvervanging. We bieden een breed assortiment CV-ketels, zowel mét als zonder boiler.

Onderhoud aan CV

Een CV-ketel heeft onderhoud nodig. Zo verlengt u de levensduur en haalt u een hoger rendement uit uw ketel. Bovendien verkleint u de kans op storingen en onveilige situaties. Met een goed werkende CV-ketel bent u altijd verzekerd van een lekker warm, dus comfortabel huis. Mebo helpt u.

Nieuwe radiatoren

Onze deskundige installateur komt graag bij u thuis langs om uw wensen en de mogelijkheden voor uw situatie te bespreken. Hij berekent exact hoeveel radiatoren er nodig zijn voor een aangenaam binnenklimaat en kan u tevens meer vertellen over de nieuwste trends en verschillende modellen. Zo bent u altijd verzekerd van optimaal wooncomfort.


Expansievat controle

Een expansievat vangt normale drukverschillen in de cv op. Wanneer het expansievat niet goed meer werkt, wordt de druk niet goed geregeld. Dit merkt u bijvoorbeeld doordat er warmteverschillen zijn tussen verschillende kamers of doordat u de CV-installatie regelmatig moet bijvullen. Mebo techniek controleert het expansievat voor u met professionele apparatuur. Wij kunnen het expansievat ook vervangen.

Vloerverwarming

Vloerverwarming wordt steeds populairder in Nederland. Steeds vaker wordt er voor vloerverwarming als hoofdverwarming gekozen omdat het huis dan gelijkmatig wordt verwarmd. Dit type verwarming werkt efficiënter dan een normale verwarming met cv-ketel installatie. Hierdoor bespaar je niet alleen op je energierekening, je bent ook nog eens milieubewust bezig omdat je minder gas verbruikt. Mebo installeert ook vloerverwarmingen.

24 uur service

Mebo techniek heeft 24 uur service. Deze service is alleen voor clienten van Mebo techniek met een MEBO garant abonnement. Informeer vrijblijvend naar de kosten.

Mebo techniek helpt u.

Mebo techniek is een begrip in installatie. Wilt u uw leidingen verleggen of vernieuwen, mebo techniek is u graag van dienst. Wij komen op afspraak langs om u een passende offerte te doen toekomen. In overleg voeren wij de installatie uit.