MEBO

Techniek

06-14962026

Binnen 24 uur een prijs opgave. In geval van storing bel ons direct.

Mebo techniek Timmerwerkzaamheden

Aftimmerwerk zoals plinten, lambriseringen, plafonds, radiatorkasten en lijsten zetten.
Als uw bezig bent met de renovatie of nieuwbouw van uw woning en u wilt de plinten en vloeren aanpassen aan de bestaande omgeving of gewoon een mooie sierlijke lijst plaatsen dan kunnen wij deze voor u maken.

- Leveren en afhangen van binnendeuren.
Wij hebben een ruim assortiment fabrieksdeuren maar, kunnen ook uw binnendeuren op maat maken. De mogelijkheden in stijlen en materialen zijn zeer ruim te noemen. Wij kunnen de deuren leveren maar ook alle werkzaamheden die hierbij komen voor u uitvoeren. Denk hierbij aan, het afhangen van de deuren, het leveren en monteren van het beslag en het volledig aflakken van de deuren in onze eigen spuiterij.

- Voor renovatie en nieuwbouw worden kozijnen, ramen, deuren en dakkapellen bij ons in de werkplaats gemaakt.
Natuurlijk worden ook deze producten vakkundig en exact op maat gemaakt. Ook getoogde kozijnen of andere kozijnen passend in de stijl van uw woning behoren tot de mogelijkheden. De kozijnen kunnen worden geleverd en geplaatst inclusief beglazing en hang en sluitwerk. Ook kunnen wij het plaatsen van veiligheidshang- en sluitwerk op uw bestaande ramen en deuren verzorgen. De mogelijkheden bij Mebo techniek zijn te uitgebreid om alles op deze website te vermelden. Dus heeft u timmerwerkzaamheden in of rond uw woning en u vraagt zich af wie dit voor u op een vakkundige manier kan uitvoeren, informeer dan bij ons naar de mogelijkheden.