MEBO

Techniek

06-14962026

Binnen 24 uur een prijs opgave. In geval van storing bel ons direct.

Tegelzet en stucadoor werkzaamheden

Specialisme

Het tegelaanbod is oneindig groot. Daarom helpen wij je bij het maken van de beste keuze. Immers elk soort tegel heeft zijn eigen specifieke eigenschappen. Niet elke tegel is geschikt voor elk doel en elke ruimte. Voor vochtige ruimten en vloeren met vloerverwarming worden andere eisen gesteld aan de tegel en aan de afwerking. Je wilt immers een waterdichte badkamer? Ook het onderhoud van de wand of vloer verschilt per tegelsoort. Zowel het materiaal van de tegel als de voegen zijn hierin bepalend. Wij bespreken wat het beste bij u past.

Vele soorten en eigenschappen tegels

Mebo techniek heeft ervaring met vele soorten tegels. Of het nu gaat om mozaïek, Portugese tegels, glastegels, witjes of strak geplaatste tegels met kleine voegen (gekalibreerde tegels), natuursteen, hardsteen, plavuizen, keramische vloeren of terracotta vloeren. Heeft u voor een ruimte een tegelvloer of tegelwand in gedachten? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Je kunt rekenen op degelijk advies en een scherpe prijs.

Stucadoor werkzaamheden

Spachtelputz, tadelakt of toch spackspuitwerk. De verschillende soorten stucwerk zijn niet op 2 handen te tellen en beslissen welk soort stucwerk past bij uw woning en wensen is voor veel mensen een lastige opgave. Mebo techniek bekijkt uw woning, bespreekt uw wensen en voorziet u van persoonlijk en professioneel advies over de beste soorten stucwerk en de bijbehorende kosten.


Mebo techniek helpt u.

Mebo techniek is een begrip in installatie. Wilt u uw leidingen verleggen of vernieuwen, Mebo techniek is u graag van dienst. Wij komen op afspraak langs om u een passende offerte te doen toekomen. In overleg voeren wij de installatie uit.