MEBO

Techniek

06-14962026

Binnen 24 uur een prijs opgave. In geval van storing bel ons direct.

Systeemwanden en plafonds

Systeembouw is de specialiteit van Mebo techniek. Wij zijn al sinds 2007 gespecialiseerd in het monteren van systeemplafonds en systeemwanden. Zowel in grote projecten, als ook in kleinere opdrachten is Mebo techniek al voor menigeen de juiste partner gebleken. Veel van ons werk wordt uitgevoerd in nieuwbouw- en verbouwprojecten, maar ook voor renovatie van verouderde of beschadigde systeemplafonds en systeemwanden wordt ons bedrijf met regelmaat ingeschakeld. Uw beschadigde en/of verouderde systeemplafond en systeemwand nemen we danig onderhanden, waardoor deze systeemplafonds, vaak ook ‘verlaagd plafond‘ genoemd, en of systeemwanden, vaak ‘scheidingswanden‘ genoemd, weer geheel “up-to-date” voor de dag komen. Voor montage van een nieuw verlaagd plafond en of scheidingswanden hebben wij tal van opties beschikbaar.

 • Systeem plafonds

  Systeemplafonds, vaak in de volksmond omschreven als verlaagd plafond, zijn uit te voeren in een enorm scala aan uitvoeringen. Op deze pagina tonen we u slechts een greep uit de vele mogelijkheden die we u in systeemplafonds kunnen aanbieden. Wordt u hiermee op een idee gebracht… of wilt u graag ontdekken wat er nog meer mogelijk is? Neem dan gerust eens contact met ons op. We denken graag met u mee om van uw inrichting echt iets bijzonders te maken.


  Systeemwanden

  Systeemwanden worden in de volksmond ook vaak scheidingswanden genoemd. Het laat zich ook niet moeilijk raden wat hiervan de reden is, want met een systeemwand wordt vaak een scheiding gemaakt in een beschikbare ruimte. In de systeembouw praten we echter over systeemwanden omdat dit in een direct verlengde ligt van het werk wat we doen: systeembouw of ook wel systeemwerk genoemd.

 • Metal stud wanden

  Metal Stud scheidingswanden zijn opgebouwd uit een skelet van metalen C- en U-profielen met een beplating van gipskartonplaten. De voordelen van het Metal Stud scheidingswandsysteem uiten zich voornamelijk in de hoge prestaties, de snelheid van bouwen, het lage gewicht en de uiteindelijke vlakheid van de scheidingswand. Metal Stud scheidingswanden worden in de utiliteitsbouw en de woningbouw toegepast als lichte, niet-dragende scheidingswanden; zowel in de nieuwbouw als renovatie.


  Verlaagd plafond

  Een verlaagd plafond is een lichte structuur die onder het bestaande plafond wordt gehangen. Het is vooral populair omwille van technische en esthetische redenen. Zo kan je door het plaatsen van een verlaagd plafond bestaande ruimtes eenvoudig isoleren en voorzien van nieuwe leidingen en inbouwverlichting. Je kan er verschillende niveaus mee creëren en vrij bepalen in welke stijl je de woning wil afwerken. 

Mebo Techniek voor iedere installatie

Mebo techniek veelzijdig in wanden plafonds en de afwerking.

Mebo techniek is gespecialiseerd in het adviseren, ontwerpen, plaatsen en renoveren van plafonds en wanden. Met name systeemplafonds, scheidingswanden en het bijbehorend aftimmerwerk behoren tot ons dienstenpakket.
Onze kenmerken:
Een vakkundige en snelle montage.
Totale binnen afbouw: plafonds, wanden, deuren, kozijnen, aftimmering en verlichting.
Specialist in het adviseren, ontwerpen, plaatsen en renoveren van plafonds en wanden.
Brengt sfeer en kleur in het interieur.
Sterk in vervanging of renovatie van oude plafonds.
Alles word schoon en netjes opgeleverd.