MEBO

Techniek

06-14962026

Binnen 24 uur een prijs opgave. In geval van storing bel ons direct.

Mebo plaatst keukens en alle apparatuur

Keuken vakwerk

Wij willen altijd professioneel vakwerk afleveren: dat geldt voor het vervangen van een keukenlade, keukendeurtje, greep of werkblad tot en met het plaatsen van een apothekerskast of het vakkundig installeren van inbouwapparatuur zoals bijvoorbeeld een vaatwasser, oven of afzuigkap.

Leidingwerk aanpassen

Zijn de bestaande aansluitpunten niet in lijn met die van uw nieuwe keuken kunnen wij deze desgewenst verleggen naar de juiste plaats. wij zijn fullservice als het om keukens plaatsen gaat. wij plaatsen deze compleet zonder tussenkomst van andere aannemers. Snel, goed en vakkundig. Informeer eens naar de mogelijkheden.

Inbouw apparatuur

Onze deskundige installateur plaatst zelfs alle inbouw apparatuur voor uw keuken op de gewenste plaats. Indien hier voor verandering moet plaats vinden van uw stoppenkast met extra groepen kunnen wij deze aanpassen. Mebo techniek uw vakman voor iedere klus.


Mebo techniek helpt u.

Mebo techniek is een begrip in installatie. Wilt u uw keuken plaatsen of vernieuwen, mebo techniek is u graag van dienst. Wij komen op afspraak langs om u een passende offerte te doen toekomen voor het plaatsen van uw keuken. In overleg voeren wij de plaatsing uit.