MEBO

Techniek

06-14962026

Binnen 24 uur een prijs opgave. In geval van storing bel ons direct.

Mebo Techniek Huisinstallaties

Aanleg inbouw contactdozen

Mebo techniek legt desgewenst uw inbouw contactdozen aan in uw huis. Of het nu gaat om dimmers, contactdozen of internet wij staan voor u klaar. Met speciaal gereedschap kunnen wij in- of opbouw voor u monteren.

Thermostaat aanleggen, vernieuwen

Heeft u een nieuwe thermostaat of wilt u de bestaande verplaatsen? Mebo techniek installeert uw nieuwe thermostaat naar uw wensen. Wij kunnen desgewenst uw aanvoerdraad invrezen zodat deze niet meer zichtbaar is en stucen het geheel netjes af.

Deurbel met intercom

Elektriciteit is niet weg te denken uit onze woningen. Uiteraard wilt u dan ook dat de aanleg van elektra goed wordt uitgevoerd, alleen al uit veiligheidsperspectief. Schakel daarom altijd een elektricien in. Mebo techniek is uw partner voor het aansluiten, verleggen of totale huis installatie van elektra.


Mebo techniek helpt u.

Mebo techniek is een begrip in installatie. Wilt u uw leidingen verleggen of vernieuwen, mebo techniek is u graag van dienst. Wij komen op afspraak langs om u een passende offerte te doen toekomen. In overleg voeren wij de installatie uit.