MEBO

Techniek

06-14962026

Binnen 24 uur een prijs opgave. In geval van storing bel ons direct.

Mebo Techniek aan- en afvoer aansluiten

Gasleiding aanleggen/ verleggen

Bent u aan het verhuizen of verbouwen en moet u een gasleiding laten verleggen of aanleggen? Dit zorgvuldige project laat u natuurlijk over aan een specialist. Dit kan Mebo techniek voor u doen. Gas is een zeer ontbrandbaar product en het is daarom ook zaak dat deze klus nauwkeurig wordt uitgevoerd. Door onze jarenlange ervaring weten wij wat we doen, wij zijn u graag van dienst. Lees hier meer over onze werkwijze.

Waterleiding aanleggen/ verleggen

Heeft u een nieuwe woning gekocht en wilt u een nieuwe waterleiding aanleggen? Of bent u aan het verbouwen en wilt u een waterleiding laten verleggen? Dan wilt u er zeker van zijn dat u niet voor lekkages, verstoppingen of andere problemen komt te staan. Want niets is natuurlijk vervelender dan een nat huis of een wc die niet doortrekt. Laat u daarom helpen door onze ervaren monteurs, zodat u zeker bent van werkende waterleidingen.

Elektra aanleggen/ verleggen

Elektriciteit is niet weg te denken uit onze woningen. Uiteraard wilt u dan ook dat de aanleg van elektra goed wordt uitgevoerd, alleen al uit veiligheidsperspectief. Schakel daarom altijd een elektricien in. Mebo techniek is uw partner voor het aansluiten, verleggen of totale huis installatie van elektra.


Mebo techniek helpt u.

Mebo techniek is een begrip in installatie. Wilt u uw leidingen verleggen of vernieuwen, mebo techniek is u graag van dienst. Wij komen op afspraak langs om u een passende offerte te doen toekomen. In overleg voeren wij de installatie uit.